Britney Spears : Do Somethin’

Singlet · Stara.fi

Tuoreimmalla levyllään popin kuningatar Britney Spears on ottanut uuden tyylin, jossa ns. oikealle laululle ei enää jää paljoakaan sijaa. Myös soundipuoli on tiukentunut huomattavasti. Sama tyyli jatkuu myös tuoreimmalla Do Something -sinkulla.

Britneyn lauluvoittoinen r&b-tyyli on vaihtunut enemmänkin konevoittoisen rapin puolelle. Jotkut ilkeämieliset ovat jo vihjailleet, että Britney ei enää osaisi laulaa, mutta siitä tuskin on kyse. Uusi tyyli vastaa ajankuvaa oikein hyvin.

Soundipuolelta Do Something on rankkaa tavaraa. Industrial-maailmasta lainatut soundit saavat biisiin sopivasti energiaa, ja tanssilattialla biisi toimii erittäin kiitettävästi. Polvi nousee. Ensisoitoilla kappale lähinnä tyhjäsi lattiaa, ennen kuin tanssikansa lämpeni viisulle.

Britneyn vanhempien hittien valossa biisi on kuitenkin aika tylsä, eikä se kestä toistuvaa kuuntelua kovinkaan hyvin. Keskivertoa tanssikamaa.

Pisteet 3/5