Daddy Yankee : Gasolina

Singlet · Stara.fi

Ainakin Suomessa vielä uusi tuttavuus Daddy Yankee on aiheuttanut hyvää porinaa. Jenkeissä hyvin tanssittanut latinohenkinen reggaeton-biisi Gasolina tulee tanssittamaan ensi kesänä myös täällä Pohjolassa. Hypnoottinen rap/toustaus sekä espanjaksi että englanniksi kuulostaa oikein hyvältä.

Kun keitokseen lisää vielä monotonisen yksinkertainen pohjan, niin hitti on viittä vaille valmis ja jalka nousee lattiasta. Soundipuolella ollaan kuitenkin turvallisilla vesillä, eikä biisissä ole lähdetty liian kokeelliseksi. Tausta koostuu siis tutuista soundeista.

Virallisesti tämän musiikkityylin nimi on siis reggaeton. Se yhdistelee nimensä mukaan reggaeta, hiphopia, r&b:tä ja latinoa. 28-vuotias Raymond ”Daddy Yankee” Ayala on kotoisin Puerto Ricosta. Hän on julkaissut vuodesta 1998 saakka jo useampia sinkkuja ja yhden albumin.

Vasta promosinglenä jaossa oleva kappale ei ole vielä saanut radiosoittoa, mutta tullee sitä saamaan. Myös tanssilattialla biisi tulee toimimaan keskimäääräistä paremmin. Stara.fi veikkaakin tästä kappaleesta kesän latinohittiä.

Pisteet 4/5