Elize : Shake

Singlet · Stara.fi

Teinibändi Non Stopissa sekä Chicago ja Les Miserables -musikaaleissa uraansa aloittanut Elize sai juuri albumillisen materiaalia kasaan Peter Haartmannin ja Aqua yhteyksistään tunnetun Jan Langhoffin suosiollisella avustuksella.

Ensimmäinen singlelohkaisu Shake on kevyt r&b-tanssibiisi, joka on musiikillisesti aika lähellä mm. Briney Spearsin viimeaikaisia viisuja. Elizen ääni on sumuisen hämyinen, ja se toimii tässä biisissä aika mukavasti.

Soundeissa voisi olla hieman enemmän potkua. Nyt alapäästä ei löydy kovin tukevaa tavaraa, mutta nykytrendin mukaan siellä ei välttämättä tarvitakaan lahkeita lepattavaa voimaa.

Kertakuuntelulla kappaleen kertosäe toimii ihan mukavasti. Jopa niin, että veikkaan tämän toimivan siedettävästi myös tanssilattialla. Jos radioversio ei toimi – sinkulta löytyy myös kolme muuta miksausta samasta viisusta.

Remix-puolella kuullaan melodinen tranceversio samasta kappaleesta. Tämä kuulostaa toimivalta, joten remixiä voisi kokeilla klubeilla tulematta nolatuksi. Kappale on tainnut jo joillain tanssilistolla vilahtaakin.

Club Mix on hardtrance-versio edellisestä, joten se edustaa sinänsä jo historiaan humuun vaipunutta tyylilajia, vaikka muuten onkin ihan kelvollinen tanssiraita.

Pisteet 3/5