Jennifer Lopez : Get Right

Singlet · Stara.fi

Jennifer Lopezin tuorein albumi ei ole menestynyt ihan odotetusti, mutta tanssilattioilta latinopopparin imu ei ole vielä hiipunut. Uuden levyn ensimmäinen singlelohkaisu Get Right tanssittaa hyvin. Biisi on raikas r&b-hitti, jossa on uusia kikkoja ja rakenteita. Kappale oli tosin alunperin tehty Usherille, mutta se onkin jo toinen juttu.

Get Right -biisin tausta on tiukka- ja jopa kovasoundinen, mutta kovan alustan päälle on rakennettu erittäin pehmeät täytteet. Välillä mennään jo täysillä soulin puolellla. Biisin voima ja myös sen ärsyttävin osa on ”räikkäsoundi”, joka jatkuu ja jatkuu…. Biisin lopusta löytyy kaunis, mutta lyhyt kitarasetti, joka jää radiosoitossa usein kuulematta.

Sinkulla on nimibiisin lisäksi myös erittäin toimiva versio Love Don’t Cost A Thing-biisistä. Tuo on ehkä paras kyseisen kappaleen remix, ja sen takaa löytyy Rj Schoolyard ja vokaaleissa vierailee Fat Joe. Myös If You Had My Love -biisin remix toimii hienosti vanhaa soul-klassikkoa mukaillen.

Pisteet 5/5