Lemar : If There’s Any Justice

Singlet · Stara.fi

Lemar voitti taannoin Brit Awards -gaalassa parhaan urbaanin artistin pystin. Lemarin esikoisalbumi Dedicated on myynyt jo yli 600.000 kappaletta. Miehellä on ollut brittilistalla jo useita hittisinkkuja, ja hiljalleen hän alkaa lyödä itseään läpi myös Britannian ulkopuolella.

Viime syksynä Britanniassa julkaistu single If There’s Any Justice on ote Lemarin toiselta albumilta. Kappale on tyylikäs soul-veto, jonka taustassa on rauhallista, mutta vahvaa 70-luvun tunnelmaa. Biisin tuottajana onkin Jerry Hey, joka on aiemmin työskennellyt mm. Earth Wind & Firen, Michael Jacksonin ja George Bensonin kanssa.

Biisin alussa esiteltävät viulutaustat tuovat mieleen James Bondin tunnelmat. Pian biisi pääsee vauhtiin ja lähes täydellinen soul-biisi pääsee valloilleen. Ihan selvää hittikamaa, mutta Suomessa hitin kanssa voi olla vähän niin ja näin. Kertosäe ainakin jää soimaan mukavasti päähän.

Tämän sinkun jälkeen miehen seuraavalta Don’t Give Up sinkulta voi odottaa paljon. Ainakin jos tyyli on mittarina.

Pisteet 3/5