Max’C : Time 2 Get It On

Singlet · Stara.fi

Hiphopin ja soulin sanomaa suomalaisille jo reilun vuosikymmenen tuonut Max’C, eli Charles Salter on vihdoin saanut ulos kauan odotetun toisen Time 2 Get It On -sinkkunsa. Sooloura on siis pääsemässä käyntiin. Miehen Passin’ Tyme albumi julkaistaan 6. huhtikuuta.

Edellinen single Caroline oli upea tanssibiisi. Uusi sinkku ei yllä ihan samalla tasolle, mutta on silti hieno biisi. Max’C:n lauluääni on edelleen suorastaan mahtava, ja sitä onkin kuultu kymmenissä projekteissa vuosien varrella 3rd Nationista ja Waldosta lähtien.

Biisi on tanakkaa r&b-soundia. Taustat ovat yksinkertaiset, mutta niin pitääkin. Charlesin vokaaleille jää tarvittava tila. Biisissä on hienosti mukana myös 90-luvun lopun r&b-biiseistä tuttuja torvisoundeja. Biisin takaa löytyy Jaakko JS16 Salovaara.

Max’C:n albumia on odotettu jo pari vuotta. Ensi kuussa se vihdoin julkaistaan. Stara.fi toimitus odottaa jännityksellä mitä tuleman pitää.

Pisteet 4/5