Rob Thomas : Lonely No More

Singlet · Stara.fi

Newyorkilaisen Rob Thomasin Something To Be -albumilta lohkaistu ensimmäinen single Lonely No More kuulostaa selkeästi Antti Tuiskun materiaalilta. Hän onkin eräänlainen jenkkilän Tuisku – tosin hieman isommassa mittakaavassa.

Kappale on r&b-osaston tavaraa, ja lähinnä radiokäyttöön tarkoitettua poppia. Tanssilattialla kappale ei toimi, ellei se saa massiivista radiosoittoa taakseen ja sitä kautta muodostu hitiksi. Jenkeissä biisi onkin soinut radioissa tiuhaan.

Vaikka biisi kuulostaakin ”teinipopilta”, on se saanut rapakon takana varsinkin aikuiset pauloihinsa, mikä yllätti artistin lisäksi myös levy-yhtiön tyypit. Se ei silti ole tae tai merkki siitä, että biisi tulee toimimaan Suomessa, koska mitään ihmeellisiä viboja kappale ei saa aikaan.

Rob Thomasin levyllä on laadukkaita vierailijoita, jotka ovat tehneet yhteistyötä nimekkäiden starojen kanssa Eminemistä Dr.Dre’hen ja Beyoncesta Mary J. Bligeen.

Pisteet 3/5