Scooter : Suavemente

Singlet · Stara.fi

Saksalaiset konemusiikin veteraanit ovat jälleen cover-linjalla. Tällä kertaa uusi versio on tehty Elvis Crespon vuoden 1999 hitistä Suavemente. Kyseinen kappale oli ennen vuosituhannen vaihdetta pitkään Espanjan singlelistan ykkösenä ja raikui lähes jokaisessa paikallisten suosimassa klubissa, mutta ei turistipaikoissa.

Suomalaisilla tanssilattioilla kappale aiheutti tuolloin suoranaisen tanssijakadon, koska se oli liian aitoa salsaa suomalaiseen makuun. Scooter on nyt tehnyt kappaleesta danceversion, joka toimii ihan kohtalaisesti. Hitistä ei kuitenkaan voida puhua. Onneksi Scooter on kuitenkin kunnioittanut alkuperäistä jättämällä paljon siihen kuuluvaa omaan versioonsa.

Tuttuun tapaan HP on taas paljon äänessä, mutta kuitenkin hieman vähemmän kuin monissa muissa biiseissä. Tuo johtuu varmasti osin siitä, että Elvis Crespo heittää omat lyriikkansa kertosäkeissä.

Sinkulta löytyvässä pitkässä versiossa on napattu Elvis Crespon taustalle otteita parin vuoden takaisista housebiiseistä. Hyvin on samplekorva toiminut kundeilla, koska versio kuulostaa paremmalta kuin radio versio.

Pisteet 3/5