Steen 1 feat. Saimaa : Samaa uudestaan

Singlet · Stara.fi

Steen 1 on ollut hiphop-scenen oman tiensä kulkija. Tuore sinkku Samaa uudestaan on ensimmäinen minut sytyttänyt Steen 1:n sinkku. Biisissä feattaa Saimaa, joka on myös säveltänyt ja sovittanut kappaleen. Itse biisi on kevyen letkeä rap-rallatus. Myös lyriikat ovat kevyet ja leppoisat. Aihepiiri pyörii tietenkin viinan ympärillä.

Kertosäe on sen verran kevyt, että se voisi olla hyvinkin vaikkapa poikabändin tuotoksia, tietenkin sillä erotuksella, että se ei todellakaan ole. Eikä edellinen ollut kuitti minnekään suuntaan. Kertosäe on onnistunut hyvin, joskin siinä on havaittavissa lievää kuittia edellämainittujen bändien suuntaan.

Kokonaisuus kuulostaa hyvältä ja biisin kuuntelee mielellään myös uudestaan. Sinkulla on mukana on myös neljä remiksiä, joista Celtic Frostströmin Lievä discohuijaus -remix toimii kyballa. Kasaribiittiä, lehmänkellot, hammondit ja muuta klisettä.

Pisteet 3/5