Backstreet Boys : Incomplete

Singlet · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituin poikabändi Backstreet Boys on täällä taas. Kundit julkaisevat vuosien tauon jälkeen taas uutta materiaalia, ja nyt julkaistaan ensimmäinen singlelohkaisu yhtyeen comeback-levyltä. Bändin tyyli on seurannut hyvin aikaansa, ja soundi on päivitettu 2000-luvulle.

Biisi on tuttuun tapaan slovarikamaa. Aiemmin Bäkkärit tekivät pääosin rauhallisia viisuja, mutta nyt myös slovariin on saatu selkeästi enemmän potkua. Taustalla kuullaan sähköskittaa ja sen vastapainona myös viulua. Biisi on kaikin puolin rockimpaa kamaa, kuin yhtyeen aiemmat tuotannot.

Välillä fiilis on jo melkein Bon Jovin tasolla, ja siksi vahvatunnelmainen slovari tullee soimana ainakin jonkin verran mm. radioissa. Hitaiden kappaleiden soitto on discokäytössä jo liki loppunut maaseutua lukuunottamatta, joten dj-käyttöä sinkulle ei välttämättä kauheasti ole. Silti tässä on tunnelmaltaan kaunis ja massiivinen kappale.

Parasta aikaa yhtye on jo kiertueella, eli Bäkkäreiden paluu on jo käynnistynyt…

Pisteet 4/5