Maailman suosituin poikabändi palasi

Viihdeuutiset · Stara.fi


Maailman suosituin poikabändi The Backstreet Boys on palannut uudella materiaalilla. Yhtyeeltä julkaistiin juuri tulevan levyn ensimmäinen singlelohkaisu Incomplete. Yhtyeen soundi on seurannut sen osalta hyvin 2000-luvun tyylisuuntia.

Parasta aikaa yhtye on jo kiertueella Yhdysvalloissa. Tänään perjantaina bändi nousee lavalle South Carolinan Mynthe Beachilla sijaitsevassa House of Bluesissa. Sen jälkeen on parin päivän kiertuetauko, jonka jälkeen kiertue jatkuu taas 18. huhtikuuta.

Ulkoisesti yhtyeen viisikko näyttää lähes samalta kuin kymmenen vuotta sitten läpimurtonsa kynnyksellä. Tyyli on kuitenkin muuttunut, sillä ovathan kundit jo kolmenkymmenen korvilla. Yhtyeen kuopus Nick Carter on ollut viime aikoina myös Stara.fi:n otsikoissa haikailtuaan hänet jättäneen Paris Hiltonin perään viinan voimalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat