Fred Durst chat-juontajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Limp Bizkit -yhtyeen keulahahmo, Fred Durst, on saanut oman televisio-ohjelman, joka on sekoitus chat-showta, keskusteluohjelmaa ja saippuadokumenttia.

My Life With Fred -nimisessä ohjelmassa nähdään julkkishaastatteluja, inserttejä Durstin arjesta isänä, artistina ja bisnesmiehenä. Ohjelmassa esitellään “oikea” Fred Durst. Luvassa on siis jälleen yksi tosi-tv -ohjelma.

– Haluan vain tilaisuuden keskustella ihmisten kanssa. Ohjelmaa ei tehdä pelkästää kaupallisista syistä, Durst toteaa. En halua olla kiistanalainen henkilö tai kokeilla rajojani.

Durstin värikäs elämäntyyli on viime vuosina yhdistetty lukuisiin kaunottariin, joten kauniita naisia ohjelmassa tulee takuulla näkymään. Hänellä on ollut vuosien varrella romanssi mm. Britney Spearsin, Geri Halliwellin ja Paris Hiltonin kanssa. Viime aikoina on huhuttu myös suhteesta Avril Lavigneen.