HIM julkaisee erikoispainoksen internetissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lovemetalli-yhtye HIM on kertonut julkaisevansa tulevasta Dark Light -albumistaan erikoisversion online-faneilleen. Internetissä julkaistavassa paketissa on mukana kaksi kappaletta enemmän kuin tavallisella cd-julkaisulla ja kappaleiden lisäksi paketti sisältää 32 sivuisen lehtisen.

Lisäkappaleet ovat nimeltään Venus (In Our Blood) ja The Cage. Pakkauksen mukana on lisäksi myös fanitatuonti ja HIM-taskulamppu-avaimenperä, jolla voi kätevästi heijastaa yhtyeen heartagram-logon vaikkapa seinälle. Pakkauksen voi tilata vain yhtyeen internetsivuilta ja niitä on myynnissä vain erittäin rajallinen määrä.

HIM on kunnostautunut harvinaisen aktiivisesti myös sähköisellä puolella. Monipuolisten internetsivujensa lisäksi yhtye on julkaissut jo useita podcast-lähetyksiä, joissa on kuultu mm. tunnelmia studiosessioista sekä ensimmäisenä otteita uudesta materiaalista. Yhtyeen podcasteja voi kuunnella tästä.