Roni odotetusti Idols-finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisan finaalista jo kertaalleen pudonnut vietnamilaissyntyinen Roni Tran selvitti tiensä tänään kilpailun finaaliin. 18-vuotias Hyvinkäällä asuva lukiolainen sai jo alkukarsinnoissa puolelleen suuren fanijoukon, joka äänesti idolinsa viimeisestä ohjelmasta jatkoon.

Vaikka Roni putosi jatkosta jo aiemmassa semifinaalilähetyksessä, hänen finaalipaikkansa oli odotettu, sillä nuorukainen on jo nyt lähes valmis idoliksi. Ronin finaalipaikka aukesi lopulta lähetyksessä, jossa tuomaristo valitsi omat suosikkinsa, joista katsojat äänestivät kaksi viimeistä finalistia.

Ronin lisäksi katsojat äänestivät tuomariston suosikeista finaaliin Pete Seppälän. Jo aiemmin finaalipaikkansa ovat varmistaneet Ilkka Jääskeläinen, Katri Ylander, Agnes Pihlava ja Henna Heikkinen. Kilpailun toisen tuotantokauden finaalivaihe alkaa marraskuussa ja uusi Idols-voittaja ratkeaa joulukuussa.