Britney tyrmää huhut plastiikkakirurgiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lapsen synnyttänyt poppari Britney Spears on raivoissaan erilaisista huhuista, joita hänen ympärillään on pyörinyt synnytyksen jälkeen. Eniten supertähteä on ärsyttänyt sitkeä huhu, jonka mukaan hän olisi parannellut vartaloaan plastiikkakirurgilla Sean Preston -poikansa synnytyksen jälkeen.

Britneyn tiedottaja Leslie Sloane Zelnick on käynyt kiivaasti myös muita huhupuheita vastaan. Erään huhun mukaan Britney kärsisi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, mutta Zelnickin mukaan Britney on kunnossa ja voi hyvin.

– Hän on 23-vuotias äiti, joka oli uskomattoman hyvässä kunnossa ennen raskaaksi tulemistaan, joten hän pystyi palaamaan hyvään kuntoon nopeasti synnytyksen jälkeen, tiedottaja vakuuttelee.

Britney voitti äskettäin oikeusjutun, jossa Steve Wallace -niminen säveltäjä väitti Britneyn biisinkirjoittajan, Jörgen Elofssonin, plagioineen hänen tekemäänsä kappaletta. Tuomioistuin kuitenkin päätti, että kappale on kokonaan Elofssonin käsialaa.

Britneylle musiikkia tekevä supertuottaja Jörgen Elofsson on kirjoittanut Love Is Like A Song -kappaleen suomalaiselle Idols-voittaja Hanna Pakariselle. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös Celine Dionille, Westlifelle ja ruotsalaistähti Darinille.