Pitt ja Jolie tulivat vihdoin kaapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkinen salaisuus, eli näyttelijäpariskunta Brad Pittin ja Angelina Jolien suhde, on viimein varmistunut pariskunnan itsensä taholta. Vieläkään he eivät ole puhuneet suhteestaan, mutta nyt he esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuudessa.

Pitt ja Jolie näyttäytyivät pariskuntana lauantai-iltana, kun he saapuivat yhdessä kunnioittamaan nyrkkeilylegenda Muhammed Alia Kentuckyssa järjestettyyn gaalailtaan. Paikalla oli sankka joukko mediaa ja näyttävä kattaus julkkiksia.

Angelina oli pukeutunut juhlavaan punaiseen asuun ja Pitt juhli mustassa smokissa. Pariskunta seisoi tiiviisti vierekkäin ja tanssahteli myös yhdessä. Illan Hold Up the Light -päätöskappaleen aikana Angelina ja Brad pitivät taskulamppuja ylhäällä muun yleisön tapaan.

Gaalaillan teemana oli juhlia Muhammed Alin nimeä kantavan kulttuurikeskuksen avajaisia. Maailmanluokan julkkiksista mukana olivat myös näyttelijät Chris Tucker ja Jim Carrey sekä Yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clinton.