Britney toi lapsensa julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on tuonut poikalapsensa Sean Prestonin ensimmäistä kertaa julkisuuteen. Tuore äiti poseeraa esikoisensa ja aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa tänään julkaistavassa People-lehdessä.

Kannessa perheonnea korostetaan otsikolla ”Baby LOVE!”, joka lienee sivallus median suuntaan, sillä viime aikoina on puhuttu paljon pariskunnan mahdollisista ongelmista ja jopa avioeron mahdollisudesta.

Lehden jutussa Britney kertoo olevansa onnellinen äitinä ja nauttivansa iltapäivänokosista yhdeksänviikkoisen lapsensa kanssa.

Paparazzikuvia Britneystä ja lapsesta julkaistiin internetissä jo viime kuussa, mutta kuvat poistettiin poptähden levy-yhtiön uhattua oikeustoimilla niiden julkaisijaa. Kuvat oli varastettu perheen yksityisestä fotosessiosta, josta myös tänään julkaistavat People-lehden kuvat ovat.