Take That -kiertue myytiin loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suosituin poikabändi Take That on edelleen suursuosittu, vaikka yhtye hajosi jo kymmenen vuotta sitten. Viime viikolla yhtye ilmoitti kokoavansa rivinsä ja tekevänsä uuden kiertueen. Tosin ilman Robbie Williamsia, joka erosi yhtyeestä jo ennen sen lopullistahajoamista.

Yhtyeen tuleva Britannian kiertue myytiin loppuun kuudessa tunnissa ja lippuja verkossa myyvien yritysten ja mm. Wembley Arenan sivustot kaatuivat. Loppuunmyynnin jälkee yhtyeen keikkamäärä tuplattiin.

Yhteensä lippuja on myyty nyt 250.000 kappaletta, joista 80.000 yhtyeen kotikaupunkiin Manchesteriin.

– Olemme shokissa. Olemme aina tienneet, että fanimme ovat mahtavia, ja he ovat seuranneet meitä ympäri maailmaa, mutta uuden kiertueen saama vastaanotto yllätti meidät. Olemme kiitollisia heidän tuestaan, Howie kertoi.