Britney Spears hakee apua meediolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on kääntynyt meedion puoleen pelastaakseen avioliittonsa Kevin Federlinen kanssa. Laulaja päätti hakea neuvoja selvännäkijältä, kun pariskunnan suhteessa alkoi olla liikaa raivoisia riitoja.

Britneyn on huhuttu kysyneen meediolta avioliittonsa tulevaisuuteen liittyviä asioita. Laulajatar on muun muassa halunnut tietää, kestääkö pariskunnan suhde, ja tuleeko Kevin pettämään häntä.

Spears on ennenkin turvautunut selvännäkijän apuun, sillä viime kuussa meedio ennusti popparin tulevan uudelleen raskaaksi lähitulevaisuudessa. Meedion mukaan tuore äiti on jälleen odottavassa tilassa puolen vuoden kuluessa.

Britneyn ja Kevinin uutisoitiin taannoin yrittäneen pelastaa avioliittoaan lentämällä koko perheen voimin New Yorkiin. Suhteen ongelmien huhutaan johtuvan Kevinin liiallisesta juhlimisesta ja lapsenhoidollisen vastuun karttamisesta. Britney on yrittänyt saada miestään ottamaan osaa myös terapiaan, mutta entinen tanssija ei ole lämmennyt idealle.

– Sellainen on vain hulluja ihmisiä varten. Jos haluat mennä psykiatrille, mene yksin, on Kevinin kerrottu vastanneen vaimonsa pyyntöön hakea ongelmiin ammattiapua.