Fani hyökkäsi Dave Navarron kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jane’s Addiction ja Red Hot Chili Peppers -yhtyeistä tuttu rocktähti Dave Navarro joutui äskettäin tukalaan tilanteeseen. Carmen Electran poikaystävänäkin tunnettu kitaristi joutui raivoisan fanin kohteeksi ollessaan ruokailemassa omistamassaan ravintolassa.

Fani pyysi Navarroa poseeraamaan valokuvassa, mutta ruokailunsa häirinnästä kiusaantunut kitaristi ei tähän suostunut. Navarro kieltäytyi kohteliaasti myös faninsa juomatarjouksesta, minkä jälkeen fani suuttui toden teolla.

Fani hyökkäsi tähden kimppuun ja hajotti drinkkilasit. Navarro pääsi pakenemaan viime hetkellä, eikä hän saanut vakavia vammoja, vaikka sai päälleen pöydältä lentäneitä lasinpaloja, New York Post kertoi.

– Lasinpalat lensivät hiuksiini ja vaatteilleni. Ne tekivät myös pieniä haavoja käsiini, Navarro kertoi.

Navarron henkivartija ei ollut tehtäviensä tasalla, mutta taltutti riehujan huomattuaan tilanteen vakavuuden.