Tom Cruisea mollannut South Park-jakso hyllytettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi uutisoi marraskuussa South Park-jaksosta, jossa Tom Cruisen uskontoa, näyttelijänlahjoja sekä seksuaalisuutta sivalletaan. Nyt on käynyt ilmi, että kyseistä jaksoa ei tulla koskaan näkemään Suomessa saati missään muuallakaan.

Tom Cruise on käskenyt Paramount-tuotantoyhtiötä hyllyttämään South Parkin jakson, jossa näyttelijä saa jälleen kyseenalaista huomiota. Jaksossa piirroshahmoiksi muutetut Nicole Kidman ja skientologiaa Cruisen tavoin harjoittava John Travolta yrittävät houkutella Cruisea ulos kaapista. Kohtauksessa Kidman sanoo Cruiselle, että tämän on jo aika tulla ulos kaapista, sillä hän ei enää huijaa ketään.

Kyseinen kohtaus aiheutti polemiikkia Yhdysvalloissa, sillä siinä viitataan selvästi Cruisen seksuaalisuuteen, jota on kyseenalaistettu julkisuudessa jo pitkään. Asiaa käsitellyt South Park-jakso ehdittiin näyttää Yhdysvalloissa kerran, mutta sitä ei siis hauskuudestaan huolimatta tulla näkemään enää missään.

The Register.co.uk-nettisivun mukaan Paramount lupasi Cruisen toivomuksesta olla näyttämättä kyseistä jaksoa. Tuotantoyhtiö ei uskaltanut ottaa riskiä ja näyttää jaksoa muualla maailmassa ollenkaan, sillä Cruise on tunnetusti hyvin tarkka julkisuuskuvastaan eikä epäröi käyttää kaikkia mahdollisia keinoja maineensa suojelemiseksi.