Brad Pitt on ihmiskameleontti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien omistajat näyttävät erään väittämän mukaan usein samalta kuin nelijalkaiset lemmikkinsä. Nyt viihdemaailma on löytänyt oman kameleonttinsa, joka on kaksijalkainen homo sapiens nimeltä Brad Pitt.

World Entertainment News Network on kasannut kuva-arkistojensa kätköistä koosteen, josta voi helposti huomata, että näyttelijä Brad Pitt on tosiaan uskomattoman taitava muuttumaan kulloisenkin seurustelukumppaninsa näköiseksi. Lyhyttukkaisen ja vaalean Gwyneth Paltrowin kanssa seurustellessa myös Bradilla oli lähes identtinen hiustyyli Gwynethin kanssa.

Jennifer Anistonilla oli parin seurustellessa raidalliset hiukset, joten myös Brad päätti työstää kuontalonsa lähes samanlaiseen kuosiin. Tuoreimman naisystävänsä Angela Jolien seurassa Brad seuraa kauniimpaa puoliskoaan tummasävyisellä, ja taas hyvin samanlaisella hiusmallilla. Hän on siis kiistatta eräänlainen ihmiskameleontti.

Katso kuvat tästä!