Brad ja Angelina naimisiin Namibiassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Namibiasta kantautuneiden tietojen mukaan maassa parhaillaan oleskeleva julkkispariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olisivat menossa salaa naimisiin ennen poistumistaan maasta.

Paikallisten viranomaisten mukaan pariskunta on vetäytynyt sinne saamaan ensimmäisen yhteisen lapsensa, mutta myös avioitumaan. Häähuhut voimistuivat, kun Brad osti viime viikonloppuna norsunluulla koristellun jalokiven paikallisesta kultasepänliikkeestä. Paikallisen tavan mukaan sulhaset antavat samanlaisen kiven morsiamelleen eräänlaisena uskollisuuslupauksena.

Julkkispariskunnan odotetuista häistä on huhuttu jo viikkojen ajan ja ne on sijoitettu milloin minnekin päin maailmaa. Edellisen kerran heidän huhuttiin menevän naimisiin Italiassa. Pittin tuore hankinta viittaisi kuitenkin häihin Namibiassa.