Jake Gyllenhaal ja Natalie Portman deittailevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzikuvaaja sai ikuistettua mielenkiintoisen kuvasarjan, kun hän bongasi näyttelijä Jake Gyllenhaalin New Yorkissa odottelemassa ”jotain” kukkapuskan kanssa. Hetken odottelun ja muutaman tekstiviestin jälkeen paikalle ilmaantui, ei kuka tahansa deittiseuralainen, vaan näyttelijä Natalie Portman.

T-paitaan sonnustautunut Jake oli silminnähden innoissaan ojennettuaan hempeän vaaleanpunaiset kukat Natalielle, joka vaikutti myös innostuneelta. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli selvästi treffit parin kikatellessa toisilleen.

Jake Gyllenhaal ja Natalie Portman eivät varmuudella kuitenkaan seurustele, sillä heidän tiedetään ystävystyneen jo vuosia sitten. Ainakaan julkisesti he eivät ole suhdettaan vielä kommentoineet.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat