Puff Daddy muuttaa Lontooseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtien muuttoliike Eurooppaan ja varsinkin Lontooseen kasvaa räjähdysmäisesti. Tuorein Lontooseen muuttaja voi olla hiphop-tähti Puff Daddy, joka on hankkimassa kaupungista lähes 44 miljoonan euron arvoista luksusasuntoa.

P.Diddy bongattiin tutustumassa Holland Parkin liepeillä sijaitsevaan lukaaliin yhdessä kaupungin suurimpiin kuuluvan kiinteistövälitystoimiston hallituksen puheenjohtajan Andres Langtonin kanssa.

– Diddy on kiinnostunut ostamaan kiinteistön Belgravian tai Holland Parkin alueelta. Hänen budjettinsa on 30 miljoonaa puntaa, toimiston tiedottaja kertoi.

Pikkurahasta tähdellä ei ole pulaa, sillä musiikkiuran lisäksi hänet on kiinnitetty uuden katutanssiin liittyvän reality-ohjelman tuottajaksi. Vielä nimetön ohjelma tuotetaan Music Televisionille. Sarjassa koulutetaan ja kilpaillaan katutanssin saralla ympäri Yhdysvaltoja.