Stylisti haastoi – Jamie Foxx oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisstylisti Stacy Young on haastanut näyttelijä-artisti Jamie Foxxin oikeuteen maksamattomien laskujen takia. Stylisti oli pukenut Foxxin lukuisiin Miami Vice -elokuvan lehdistö- ja gaalatilaisuuksiin, mutta tähti jätti laskunsa maksamatta.

Keskiviikkona oikeuteen jätetyn haasteen mukaan Young syyttää Foxxin yritystä, Foxxhole Recordsia, kahden suullisen sopimuksen rikkomisesta. Stylisti palkattiin viime vuoden kesäkuussa stailaamaan Foxxia ja muutamia muita 2.850 dollarin päiväpalkalla. Heinäkuussa hänet palkattiin uudelleen samaan työhön 3.000 dollarin päiväpalkalla.

Stacy Young on stailannut ja pukenut julkkiksia jo 12 vuoden ajan. Foxxin tiedottaja Alan Nierob kertoi People-lehdelle, ettei tiedä mitään oikeusjutusta. Jamie Foxx voitti taannoin Oscar-pystin roolistaan Ray -elokuvassa.

Stara tapasi Jamie Foxxin taannoin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!