Poikabändi 7. taivas tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen poikabändi 7. taivas nousi listoille vuonna 1996 julkaistulla esikoisalbumillaan Salaisuus. Useiden hittien ja lähes neljän vuoden jälkeen yhtye vetäytyi tauolle vuonna 1999. Nyt yhtye on tekemässä näyttävän paluun ysäribuumin ja uuden albumin siivittämänä.

7. taivas nousee juhannuksena kolmen suurimman kesäfestivaalin lavalle ja tekee lisäksi massiivisen jäähallikiertueen. Kiertue alkaa 30. kesäkuuta Helsingistä, jossa yhtye esiintyy jäähallin sijaan Olympiastadionilla. Festivaalikeikat ja kiertueen keikkapäivät ja julkistetaan ensi viikolla.

– Meitä on vaadittu palaamaan jo pitkään. Viime vuonna bändi täytti 10 vuotta, mutta paluukiertue ei vielä tuolloin onnistunut, koska Olympiastadion oli remontissa, Baker totesi Staralle 1. huhtikuuta.

Kiertueen kanssa samaan aikaan kauppoihin tulee viimein myös uusi 7. taivas -albumi, jonka tuottajaksi on pestattu esimerkiksi Nelly Furtadon ja Justin Timberlaken menestyksen takaa löytyvä hittitehtailija.

– Paluukiertueen myötä julkaisemme Etuovi taivaaseen -nimisen levyn, joka sisältää täysin uutta 7. taivas -materiaalia. Levyn takaa löytyy todellinen Dream Team, kun saimme tuottajaksi amerikkalaisen menestystuottaja Timbalandin. Hän otti itse meihin yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä, Timppa lisäsi.

Wikipedian mukaan yhtye hyllytettiin aikanaan Jyrki -ohjelmasta, kun yksi yhtyeen jäsenistä lähenteli seksuaalisesti ohjelman juontajaa Minna Ottavaista. Hyllytys sai tuolloin aikaan fanien mielenosoituksia studion ulkopuolella.

Lisätietoja yhtyeestä löytyy osoitteesta 7taivas.fi ja yhtyeen alkuperäisiltä kotisivuilta. Sivuilta löytyy myös musiikkinäytteitä vuosien varrelta.