Kate Hudson keikisteli bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlakeen ja näyttelijä Owen Wilsoniin viime aikoina yhdistetty näyttelijä Kate Hudson on nyt ikuistettu paparazzikuviin ilman miesseuralaista. Neitokainen nähtiin palvomassa aurinkoa näyttäviin punaisiin bikineihin sonnustautuneena.

Kuvat kertoivat myös omaa kieltään viime aikoina levinneistä huhuista, joiden mukaan Kate Hudson olisi raskaana. Ainakaan siihen suuntaan viittaavaa vatsan pyöristymistä ei ole havaittavissa. Erityisesti Hudsonin bikinien paljastava string-hipster -alaosa on noteerattu amerikkalaisissa viihdemedioissa.

Lukuisista huhuista huolimatta Kate on ilmeisesti edelleen sinkku. Hän erosi vuosi sitten rokkarimiehestään, Black Crowes -yhtyeen keulahahmosta Chris Robinsonista. Pariskunnalla on yhteinen neljävuotias poika Ryder. Eron jälkeen Kate tapaili viime kesänä Owen Wilsonia, mutta jätti lopulta tämän kohtalokkain seurauksin.

Katso Hudsonin bikinikuvat tästä!