Heroes-tähti Hayden Panettiere avoliittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Heroes-televisiosarjan nuori tähti Hayden Panettiere ottanut seurustelussaan uuden askeleen. Hän on nimittäin muuttanut yhteen poikaystävänsä Milo Ventimiglian kanssa.

Uutisoimme äskettäin, että 18-vuotias Hayden Panettiere oli muuttamassa pois kotoaan ja etsi äitinsä kanssa asuntoa itselleen. Nyt mukaan on siis muuttanut myös Heroes-sarjassa niin ikään nähtävä poikaystävä, joka on 12 vuotta Haydenia vanhempi, In Style raportoi.

– Haydenin äiti jumaloi Miloa. Hänen mielestään Milo on söpö. Hän kertoi lisäksi ystävilleen, että Milo oli hänen poikaystävänsä. Hän on hyvin ylpeä, lähde kertoi.

Hayden Panettiere ja Milo Ventimiglia nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä viime syyskuussa järjestetyssä Emmy-gaalassa. Vielä marraskuussa he kiistivät seurustelun, kun Milo totesi heidän olevan vain hyviä ystäviä. Sittemmin molemmat ovat myöntäneet seurustelevansa.