Mitä tapahtui Brittany Murphyn huulille? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listalle rankattu Hollywood-tähti Brittany Murphy on esiintynyt julkisesti suorastaan karmean näköisenä. Tähden huulet ovat yhtäkkiä paisuneet kuin pullataikina, eikä muutos ole ainakaan parempaan suuntaan, sillä häntä tuskin tunnistaa kuvista.

Kyseessä on toivottavasti vain tilapäinen turvotus, mikäli Brittany Murphy on hankkinut ylähuuleensa hieman keinotekoista täytettä. Aiemmin hänen ylähuulensa on nimittäin ollut ohuehko, mutta huulen kasvattamiselle ei ole ollut todellista tarvetta. Muutenkin tähden olemus on nykyisin homssuinen vaatetuksen ja hiustyylin ansiosta.

8 Mile ja Sin City -elokuvien tähti kuvaa parhaillaan Across The Hall -nimistä jännityselokuvaa, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Katso kuva Brittany Murphyn huulista tästä ja tästä!