Richard Geren etsintäkuulutus peruttiin viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Richard Gere joutui taannoin tukalaan tilanteeseen halailtuaan ja suudeltuaan julkisesti naista Intiassa. Gere oli esiintymässä New Delhissä järjestetyssä AIDS-gaalassa yhdessä Big Brotherista tutun intialaisen Shilpa Shettyn kanssa.

Mukavasta tunnelmasta riehaantunut Richard Gere kaappasi esiintymislavalla yllättäen Shettyn halaukseen ja antoi tälle poskisuudelman. Moinen ei kuitenkaan ole intialaisessa kulttuurissa sallittua, joten asiasta syntyi suuri skandaali ja jopa mellakoita ympäri Intiaa. Gere poistuikin nopeasti maasta, ja pian hänestä annettiin myös pidätysmääräys.

Kuukauden päästä etsintäkuulutus peruttiin Intian korkeimman oikeuden toimesta. Tästä huolimatta osassa maata etsintäkuulutus jäi edelleen voimaan ja tähtiä vastaan nostettiin jopa kolme syytettä. Vasta nyt, lähes vuosi tapauksen jälkeen, viimeinenkin etsintäkuulutus on peruttu ja Gere voi halutessaan taas matkustaa Intiaan.