Ashlee Simpson bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Jessica Simpsonin pikkusisko Ashlee on nousemassa kovaa vauhtia isosiskonsa varjosta Hollywoodin kärkikaartiin. Vielä sinne on matkaa, mutta hänen paparazzikuvansa ja seurustelunsa ovat nykyisin jo päivittäistä materiaalia viihdelehdissä.

Äskettäin Ashlee Simpson nähtiin viettämässä leppoisaa vapaapäivää rannalla yhdessä poikaystävänsä kanssa. Keltaisiin bikineihin sonnustautunut Ashlee ei piilotellut kuvaajilta, vaan jatkoi iloitteluaan kaikessa rauhassa. Katso Ashlee Simpsonin bikinikuvat tästä!

Pari päivää sitten Ashleen isosisko Jessica Simpson joutui tukalaan tilanteeseen, kun hänen äitinsä möläytti vahingossa toimittajille Jessican menevän pian naimisiin. Jessica ei kiistänyt asiaa, vaan totesi toimittajille diplomaattisesti, että ”Pakko se on uskoa, kun äiti niin sanoo”.