Madonnan verisuonet pullistelevat, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasta fyysisestä kunnostaan tunnettu poptähti Madonna on aiheuttanut useaan otteeseen ihmetystä käsiensä ja jalkojensa takia, mutta nyt hänen kasvoissaan on kuvattu suuri verisuoni. Kyse on ilmeisesti tiukan treenin aiheuttamasta tilasta.

Madonna kuvattiin sunnuntaina poistumassa kahden tunnin session jälkeen jumppatunnilta aurinkolaseihin sonnustautuneena. Tummat lasit eivät kuitenkaan onnistuneet peittämään Madonnan ohimoa, josta pullisteli selvästi havaittavissa oleva suuri verisuoni.

Maanantaina Madonna kuvattiin lenkillä ystävänsä, näyttelijä Gwyneth Paltrowin kanssa. Superjulkkikset käyttivät kuntoiluunsa myös Madonnan yksityistä lähes kymmenen miljoonan euron kuntosalia, jossa Madonnan kunto-ohjaaja Tracy Anderson opasti parivaljakkoa.

Jotkut mediat ovat epäilleet, että kyseessä olisi suonikohju. Väitteet eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä laskimolaajentumia ilmenee vain raajoissa. Katso kuva Madonnan kasvoista tästä!