Miley Cyrus katsoo Sinkkuelämää-sarjan sensuroituna

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias Hannah Montana -sarjan tähti Miley Cyrus on ollut viime päivinä otsikoissa pääasiassa valokuviensa ja niistä syntyneen skandaalin merkeissä. Näyttelijä-laulajaa on lisäksi kritisoitu siitä, että hän ilmoitti Sinkkuelämää-sarjan olevan suosikkinsa.

Seksiä ja kirosanoja tihkuvaa suosikkisarjaa paheksuvat tahot ovat nyt joutuneet kuitenkin pyörtämään puheitaan, sillä Miley on ilmoittanut katsovansa sarjasta vain sensuroidun version, jota esitetään TBS-kanavalla. Sarjan normaalia versiota esittää maksullinen HBO-kanava.

– Mileyn äiti Tish ei salli lainkaan HBO-kanavaa perheen kotona. Heillä näkyvät vain normaalit kaapelikanavat, lähde kertoi People-lehdelle.

– Ihmiset, jotka tuntevat Mileyn, tietävät että hän yrittää elää mahdollisimman siistiä elämää. He tietävät myös että hänen perheensä on kunnollinen ja uskossa, toinen lähde kertoi.

Viime viikolla Miley joutui selittelemään Vanity Fair -lehden kuvista syntynyttä kohua julkaisemalla aiheesta tiedotteen. Siinä hän totesi haluavansa vain tehdä ihmiset onnelliseksi ja luulleensa, että lehden kuvista olisi tullut kauniita ja taiteellisia.

TBS on Time Warnerin omistama televisiokanava, joka on keskittynyt pääasiassa viihteeseen ja urheiluun. Kanava on nähtävissä koko Yhdysvalloissa. Sinkkuelämää-sarjasta esitetään sensuroitua versiota TBS-kanavan lisäksi myös WGN ja The CW -kaapelikanavilla.