Madonna kohautti jälleen konserttilavalla, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden albuminsa juuri julkaissut poptähti Madonna on kohahduttanut vuosien varrella lukuisia kertoja tempauksillaan konserttilavoilla. Parhaiten tunnettuja tapauksia ovat toissavuotinen ristiinnaulitseminen sekä Britney Spearsin kanssa suuteleminen MTV Awards -gaalassa vuonna 2003.

Tiistaina Hard Candy -levyn markkinointikeikalla Pariisissa esiintynyt supertähti näytti yleisölle, että hänessä riittää vielä räväkkyyttä. Madonna nimittäin suuteli naispuolisen tanssijansa kanssa konsertin puolivälissä. Suudelmien välillä poppari nautti shampanjaa suoraan pullon suusta. Katso kuvat Madonnasta ja tanssijasta esimerkiksi tästä!

Madonnalla on tällä hetkellä aihetta juhlaan, sillä upea Hard Candy -levy nousi juuri Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Albumi on Madonnan seitsemäs listaykkönen rapakon takana. Madonna on samalla myös Britanniassa sekä albumilistan että singlelistan ykkösenä.