Superbad-tähti Seth Rogen ei siedä näyttelemistään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Seth Rogen on noussut parin viime vuoden aikana nopeasti komediatähtien A-sarjaan Paksuna ja Superbad -komedioiden myötä. Suosiostaan huolimatta hän ei pysty katsomaan omia suorituksiaan elokuvissa.

The Pineapple Express -elokuvassa pian nähtävä tähti kertoi katsovansa elokuvan vain vastanäyttelijöidensä suoritusten takia.

– James Franco on syy miksi olen katsonut elokuvan jo useaan kertaan. Suurin osa elokuvista, joissa olen ollut – hitto kaikki elokuvani – ovat sellaisia, että tietyn pisteen jälkeen haluaisin tappaa itseni. The Pineapple Express on kuitenkin elokuva, jonka voin katsoa uudelleen ja uudelleen Jamesin suorituksen takia, Seth Rogen kertoi Moviehole.net -julkaisulle.

Seth Rogenilla on myös toinen syy miksi hän haluaa markkinoida juuri kyseistä elokuvaa, sillä hän toimii myös leffan vastaavana tuottajana. Hänellä oli samanlainen ”oma lehmä ojassa” myös Paksuna ja Superbad -elokuvissa, joista molemmista tuli menestyksiä.