Will Smith on kovapalkkaisin näyttelijä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkäältä musiikkiuraltaan jokunen vuosi sitten päätoimiseksi näyttelijäksi siirtynyt Will Smith on nousut Hollywoodin kovapalkkaisimmaksi näyttelijäksi. Supertähti tienasi viime vuonna huimat 80 miljoonaa dollaria.

Forbes-talouslehden mukaan aivan Smithin kannoilla toiseksi eniten viime vuonna tienasi Pirates Of The Caribbean -elokuvan päätähti Johnny Depp, jonka tilille kilahti mukavat 72 miljoonaa dollaria.

Viiden kärkeen sijoittuivat myös Eddie Murphy, Mike Myers ja Leonardo DiCaprio. Kymmenen kärkeen taas mahtuivat mukaan heidän lisäkseen Bruce Willis, Ben Stiller, Nicolas Cage, Will Ferrell ja Adam Sandler. Naisten listalla ykkösenä olivat Reese Witherspoon ja Cameron Diaz.

Will Smith lienee ansainnut tilipussinsa, sillä hänen tuorein elokuvansa Hancock rikkoi ennätyksen olemalla Smithin kahdeksas peräkkäinen elokuva, joka tuottaa yli 100 miljoonaa dollaria pelkästään Yhdysvalloissa.