Johanna Tukiainen jälleen kiinni valehtelusta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen kertoi torstaina Hymyn verkkosivuilla pitämässään blogissa syntymäpäivistään, joita hän juhli viime maanantaina nimekkäässä julkkisseurassa Cannesissa, Ranskassa. Tukiaisen mukaan 28. heinäkuuta järjestetyissä yksityisjuhlissa oli mukana myös maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Justin Timberlake.

Minulla oli aivan uskomattoman upeat, ikimuistoiset 30-vuotissynttärijuhlat! Niitä juhlittiin kahtena eri päivänä, ensin 28.7 Cannesissa, jonne meidät kutsui mm. Fat Joen ja Snoop Doggyn manageri nimeltä Sia. Hänen amerikkalainen ystävänsä Bruce järjesti meille kutsut privaattibileisiin Cannesiin. Paikalla oli mm. kuuluisa laulaja Justin Timberlake, mutta emme saaneet kuvata, Tukiainen kirjoittaa.

Amerikkalaisten viihdemedioiden mukaan Justin Timberlake oli kuitenkin vielä 23. heinäkuuta tyttöystävänsä Jessica Bielin kanssa illastamassa Eva Longorian omistamassa Beso-ravintolassa Hollywoodissa. Seuraavan kerran Justin ja Jessica kuvattiin yhdessä – jälleen Hollywoodissa – 29. heinäkuuta, kun pariskunta oli viettämässä iltaa stand up -klubilla.

Mikäli Tukiaisen tarina pitää paikkansa, on Justin Timberlake tehnyt varsin nopean visiitin Los Angelesista Cannesiin. Varsinkin Tukiaisen kanssa juhlituista ”privaattibileistä” takaisin oman kullan kainaloon yli 10.000 kilometrin päähän Justin Timberlake on siirtynyt ennätysnopeasti jo seuraavaksi illaksi, eikä supertähdessä ole kuvien perusteella häivääkään väsymyksestä tai jetlagista.

Samassa blogikirjoituksessa Tukiainen kertoo myös olevansa edelleen suuri USA-fani. Hänen mukaansa erityisesti Miamia, Kaliforniaa, Hawaijia ja Arubaa ei voita mikään. Aruban saari kuuluu tosin Alankomaiden kuningaskuntaan, eikä Yhdysvalloille.

Uusimmat