Johanna Tukiainen huijasi jälleen – 3.500 euron shampanja olikin halpista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan tämän hetken tunnetuin satutäti Johanna Tukiainen höpöilee blogissaan ja lehtien palstoilla alituiseen tarinoita, joita voisi verrata siihen, että kuu on juustoa ja lapset tulevat kaalinlehtien alta. Nyt Johanna Tukiainen on jäänyt kiinni shampanjahuijauksesta.

7. päivää -lehden mukaan Johanna Tukiainen olisi joutunut St. Tropezissa yöksi putkaan jätettyään maksamatta 3.400 euron arvoisen shampanjapullon juhliessaan 30-vuotispäiviään Ranskan Rivieralla. The VIP Room -klubilla tapahtuneeksi väitetty tapahtumasarja on nyt saanut varsin nolon lopun, kun Tukiainen on julkaissut kuvan itsestään ja kyseisestä pullosta.

Kuvatekstissä Tukiainen kirjoittaa ”Kuuluisa 3.500 euron shampanjapullo… heh”, mutta kuvassa nähtävän pullon tarkempi tarkastelu osoittaa, että kyseessä on jopa Suomen mittapuussa halpisshampanjasta R de Ruinart Brutista, joka maksaa Alkossa 41,90 euroa pullo. Eroa Tukiaisen väittämään 3.500 euroon on siis vaivaiset 3.458 euroa. Verkosta löytyneiden hinnastojen mukaan juoman kallein vuosikerta maksaa Britanniassa 350 puntaa, eli noin 500 euroa pullo.

Taannoin Johanna Tukiainen väitti juhlineensa Justin Timberlaken kanssa tämän huvijahdilla, mutta pian selvisi, että Timberlake oli ollut samana iltana juhlimassa Los Angelesissa, 11.000 kilometrin päässä Tukiaisesta.

Uusimmat