Poikamies-Antti kihlasi kansainvälisen dancetähden!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Unelmien poikamies -realitysarjasta tuttu Antti Peltonen on kihlannut tyttöystävänsä, dancetähti Tina Cousinsin, 7. päivää kertoo. Pariskunta seurusteli muutaman kuukauden ajan ennen kihlautumistaan.

24-vuotias jalkapalloilija Antti Peltonen ja 34-vuotias poppari-malli Tina Cousins tapasivat toukokuussa helsinkiläisessä Fever-ravintolassa, jossa Peltonen oli juontamassa ja Cousins esiintymässä. Pari suuntasi keikan jälkeen yhdessä jatkoille Tinan hotellihuoneeseen.

Tina Cousins nousi tähdeksi 90-luvulla, kun hänen Killing Time -kappaleestaan syntyi klubiklassikko. Sittemmin yhtä suuria hittejä ei ole enää syntynyt, mutta artisti on vieraillut parin viime vuoden aikana useita kertoja Suomessa keikoilla. Nykyisin Tina Cousins on erityisen suosittu Britanniassa ja Australiassa.

Uusimmat