Brad Pitt pelasti fanin järvestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-hurmuri Brad Pitt on tehnyt urotyön Venetsian elokuvafestivaaleilla, kun teini-ikäinen fani putosi järveen. Tosielämän sankariksi osoittautunut Pitt oli keskiviikkona jakamassa nimikirjoituksiaan huvijahdilla, kun fanin jalka lipesi ja tämä putosi veteen.

Burn After Reading -elokuvaansa parhaillaan markkinoiva Pitt kurkotteli veteen ja sai nostettua fanin ylös. Tämän jälkeen hän vielä varmisti, että kaikki oli hyvin, ennen kuin jatkoi nimikirjoitustensa jakamista. Luonnollisesti Brad Pitt antoi nimikirjoituksensa myös veteen pudonneelle.

Elokuvafestiaalit olivat Pittille menestys myös muuten, sillä hänet palkittiin samana päivänä parhaan näyttelijän pystillä elokuvasta Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta. Palkinto tosin myönnettiin jo viime vuonna, mutta silloin Pitt ei päässyt paikalle hakemaan pystiään.

Uusimmat