Lukijat: Antti ei ole sopiva BB-taloon!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa erinäistä polemiikkia kuluneella viikolla aiheuttanut BB-Antti on mukana myös tämän viikon häätöäänestyksessä. Aggressiivisilla raivokohtauksillaan muita asukkaita pelotellut Antti ei ole myöskään Staran lukijoiden mieleen.

Lukijakyselyssä peräti 74 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että Antti ei ole sopiva asukas BB-taloon. Antin sopivuuden puolesta äänesti vain 16 prosenttia kyselyyn vastanneista 840 lukijasta. Hiukan vajaa kymmenen prosenttia vastanneista ei ottanut kantaa Antin sopivuudesta.

Eilen nähdyssä Big Brother -ohjelmassa selvisi aikaisempien toilailujen lisäksi, että päiväkirjahuoneessa Antti uhkaili myös kanssakilpailijoitaan. Hän lausui uhkauksensa kysyttäessä miehen tunnelmia muista asukkaista.

– Tällä hetkellä ärsyttävät kaikki. Kunhan ei tule kukaan hyppimään silmille, niin päästään vähemmällä. Ei tule havereita, Antti uhkaili päiväkirjahuoneessa.

Sekoilujensa jälkeen Antti on itsekin todennut, että hän ansaitsisi häädön talosta.

– Kyllä mä olen ansainnut että mut heivattaisiin täältä, hän totesi Johanille.