Scarlett Johansson uhkeana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listojen kärkisijoille jo vuosia noteerattu näyttelijä Scarlett Johansson on pitänyt viime kuukausina hieman matalaa profiilia, mutta nyt uhkea kaunotar on palannut salamavalojen välkkeeseen.

Vicky Christina Barcelona -elokuvassa parhaillaan Suomenkin valkokankailla ihastuttava supertähti meni yllättäen naimisiin syyskuun lopussa, eikä häntä olla sittemmin juuri parrasvaloissa nähty. Nyt tilanne on kuitenkin korjattu. Katso kuvat tästä!

Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds avioituivat pienimuotoisessa seremoniassa Vancouverin ulkopuolella. Viime kuussa Scarlett sijoittui kuumimpien nuorten tähtien listan kärkijoukkoon ja viime kesänä hän nousi myös leffakaunottarien rintoja rankanneen listan kolmannelle sijalle.