Vau mikä peppu! Superkuuma Katy Perry bikineissä – Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman kuumimpien nimien joukkoon kuluneena vuonna nopeasti noussut poptähti Katy Perry on viettänyt hyvin ansaittua joululomaansa Meksikossa, josta on nyt julkaistu kuvamateriaalia.

Katy Perry nautti aurinkoisesta lomapäivästä vihreisiin bikineihin sonnustautuneena ja paikallista olutta nauttien. I Kissed A Girl ja Hot’n’Cold -hittien laulaja ei välittänyt lainkaan ympärillä pyörivistä kuvaajista ja häntä tuijottaneista turisteista, vaan nautti kaikessa rauhassa miesseurasta. Ajankulukseen hän ajeli välillä vesiskootterilla ja luki innokkaasti Madonnan kirjaa.

Supertähti on vilautellut useampaankin otteeseen muiden muassa alushousujaan, mutta bikineissä häntä ei ole aiemmin juuri nähty. Taannoin hänen väitettiin ottaneen silikonit rintoihinsa, mutta Katy Perry kumosi huhut välittömästi. Katso tuoreet bikinikuvat tästä!

Katy Perry nähtiin äskettäin myös Staran NettiTV:ssä. Katso hänen kaksiosainen haastattelunsa tästä ja tästä.