Yllätyskäänne: Ruffalon itsemurhatutkimuksissa murhapidätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mark Ruffalon pikkuveljen viime kuussa tapahtuneen kuolemantapauksen poliisitutkimuksissa on tapahtunut yllätyskäänne. Aiemmin poliisi on jo todennut, että Scott Ruffalo kuoli pelatessaan venäläistä rulettia ja ammuttuaan itseään päähän.

Kertaalleen jo itsemurhaksi todetussa tapauksessa on kuitenkin nyt päätetty tehdä pidätys, TMZ-julkaisu kertoi. Pidätettäväksi määrätyn henkilön henkilöllisyyttä ei ole kerrottu, mutta julkaisun mukaan häntä tullaan syyttämään oikeudessa murhasta. Tuore käänne asettaa siten täysin uuteen valoon tapauksesta aiemmin julkisuuteen ilmoitetut tiedot. Poliisi nimesi aiemmin jo kaksi epäiltyä, mutta totesi heidät myöhemmin syyttömiksi.

Menehtyneen veli, näyttelijä Mark Ruffalo, on tullut suomalaisillekin tutuksi monista elokuvarooleistaan. Tällä hetkellä hänet nähdään Suomenkin valkokankailla pääosassa elokuvassa Blindness. Lisäksi hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Reservation Road, Collateral sekä 13 ja risat.