Britney Spears Staralle: Yöelämä on kohdaltani ohi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Britney Spears on kokenut parin vuoden aikana suuria asioita. Mielenterveyden pettäessä yli kaksi vuotta sitten hänen uransa oli pohjamudissa, mutta nyt tilanne on muuttunut täysin.

Syksyllä 2006 silloisen uuden bestiksensä Paris Hiltonin kanssa ystävystynyt Britney Spears juhli ilta toisensa perään Hollywoodin pintapaikoissa, paljasteli alapäätään toistuvasti ja ajoi päänsä kaljuksi. Huono seura ja alkoholi aiheuttivat paljon ongelmia, mutta nyt hän on päässyt niistä molemmista eroon.

Stara tapasi Britneyn äskettäin New Yorkissa. Supertähti kertoi haastattelussa jättäneensä yöelämän lopullisesti taakseen ja keskittyvänsä nyt perheeseensä ja musiikkiuraansa. Klubbailua hän pitää nykyisin silkkana ajan tuhlauksena.

– En enää pidä siitä, että lähden myöhään yöllä ulos klubbailemaan. Sellainen olisi viimeinen asia, jota haluaisin elämälläni tehdä. En enää myöskään halua olla sellaisten ihmisten seurassa, jotka yrittävät vain hyötyä minusta. Elän rauhallista elämää ja pysyn lähellä perhettäni ja ystäviäni.

– Tarvitsen kaiken energiani lapsilleni ja musiikilleni, sillä haluan näyttää ihmisille olevani vahva nainen ja että olen tekemässä vielä paljon hienoja asioita, jotka haluan saattaa kunnialla päätökseen, supertähti kertoo Staralle.

Lue Britney Spearsin koko haastattelu tästä! Haastattelu löytyy myös tammikuun lopussa ilmestyvästä Stara-aikakauslehdestä.