Jamie Foxx pyysi nöyrästi anteeksi törkypuheitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu näyttelijä-laulaja Jamie Foxx hyökkäsi äskettäin radio-ohjelmassaan törkeästi teinitähti Miley Cyrusia vastaan. Foxx neuvoi Cyrusia tekemään pornovideon, ryhtymään leboksi Lindsay Lohanin tavoin ja käyttämään huumeita Britney Spearsin tavoin.

Nyt Jamie Foxx on viimein ymmärtänyt millaiseen valoon hän itsensä asetti itsensä 16-vuotiaalle teinitytölle kohdistetuilla julkisilla törkypuheillaan. Foxx on pyytänyt nöyrästi anteeksi puheitaan. Hän kertoi Jay Lenon keskusteluohjelmassa katuvansa kovasti sanallista hyökkäystään ja totesi, ettei hänen puheitaan tarvitse aina ottaa kovin tosissaan.

– Olen koomikko ja kundit tietävät kyllä, että en tarkoita kaikkea mitä sanon. Aika ajoin koomikot, kuten me, menevät jutuissaan hieman liian pitkälle. Teemme sitä kaikille. Nyt kohteena oli Miley Cyrus ja haluan kertoa, että pyydän anteeksi mitä sanoin. En tarkoittanut sitä pahalla, Jamie Foxx totesi katuvana.

Tapaus sai alkunsa, kun radio-ohjelmaan soittanut mies haukkui Mileyn, koska tämä oli puolestaan haukkunut Radiohead-yhtyeen siksi, ettei yhtye suostunut tapaamaan teinipopparia Grammy-tapahtumassa.