Guitar Herosta tulee syksyllä tiskijukkaversio DJ Hero

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin jo pitkään lukeutunut kitarapeli Guitar Hero sai jo aiemmin laajemman bändiversion, mutta nyt Activision on siirtymässä hieman uusille urille. Nimittäin vinyyliurille.

Ensi syksynä kauppoihin pitäisi ilmestyä tiskijukkaversio maineikkaasta pelistä. DJ Hero -niminen konsolipeli sisältää levysoittimen näköisen pelivälineen, jossa on pyörivän kiekon sijaan ”vinyylilevyn” päällä kolme näppäintä. Niillä on tarkoitus soittaa musiikkia ja jäljitellä tavalla tai toisella levyjen aitoa miksaamista.

Guitar Hero World Tourin projektijohtaja Brian Bright vahvisti suunnitelmat jo aiemmin, mutta nyt asiasta on saatu lisätietoa. Activisionin pääjohtaja Robert Kotick vahvisti äskettäin CNBC-kanavan haastattelussa, että DJ Hero aiotaan julkaista vielä kuluvan vuoden aikana. Tänään asiasta kertoi myös Gamespy.com -julkaisu.