Hiphop-tähti Cheek: ”Nyt pitää nollata pää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-tähti Cheek nousi tällä viikolla uudella Jare Henrik Tiihonen -albumilaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Viihdelehti Stara tapasi miehen Tampereella videohaastattelun merkeissä.

Haastattelussa Cheek kertoo kuulumisiaan ja muistelee aikaisempia albumejaan ja niiden tekemistä. Suosikkiartisti kertoo myös millainen vaikutus Fintelligensistä tutulla Iso-H:llä on ollut kahden viimeisimmän albumin tekemisessä. Lisäksi Cheek valottaa suunnitelmiaan tulevien levyjen varalle ja paljastaa kiireisen keikkatahdin varjopuolen.

– Nyt on vähän sellainen olo, et ehkä pitää ottaa pieni breikki ja yrittää nollaa pää ettei heti rupea miettimään sitä uutta albumia. Kyllä toi kävi aika raskaaksi tuolla keikkatahdilla ja tuolla studioaikataululla, Cheek kertoi.

– Nyt haluan vähän rauhoittua, enkä lähteä vielä työstämään uusia biisejä. Ei tässä liian kauaa viitsi levätä laakereillaan levyn tekemisen kanssa. Kyllä se täytyy 2010 taas painaa uusi platta kansalle kuultavaksi.

Katso Staran NettiTV:stä kaksiosaisen videohaastattelun ensimmäinen osa ja toinen osa tästä.