Conan O’Brienin ensimmäiset vieraat paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosima televisioisäntä Conan O’Brien on nyt siirtynyt New Yorkista Los Angelesin Universal Studioille, josta käsin hän isännöi jatkossa The Tonight Show -ohjelmaa Jay Lenon jalanjäljissä.

Yhdysvalloissa kausi alkaa jo tänä iltana. Suomessa ensimmäinen jakso nähdään ensi keskiviikon ja torstain välisenä yönä puolen yön maissa. Kauden avausjaksossa Conanin vieraana on muiden muassa näyttelijä Will Ferrell ja musiikkivieraana Pearl Jam.

Myös seuraavina päivinä mukana on suuria tähtiä. Perjantaina Suomessa nähtävässä jaksossa vierailevat Tom Hanks ja  Green Day, ensi viikon maanantaina Julia Louis-Dreyfus, Bradley Cooper ja Sheryl Crow, tiistaina Gwyneth Paltrow ja John Mayer Trio sekä keskiviikkona Ryan Seacrest ja Chickenfoot.